Over mij

Na een loopbaan van 20 jaar gooide ik eind 2018 het roer om! Ik had zin om mijn werk helemaal op mijn eigen manier te doen en besloot om zelfstandig ondernemer te worden. Voor jezelf beginnen is een sprong in het diepe, een sprong naar onzekerheid, want zo vlot als het hier staat ging dat natuurlijk niet. Maar ook een sprong naar een geweldig nieuw avontuur waarbij ik veel leuke nieuwe mensen leer kennen en steeds nieuwe dingen leer.

In de afgelopen periode heb ik interimopdrachten vervuld bij verschillende organisaties, zowel profit en non-profit, groot en klein, in verschillende rollen zoals teamleider, casemanager verzuim en business partner. Een leuke klus was teamleider P&O bij Vluchtelingenwerk Nederland. Heel bijzonder om een klein steentje bij te dragen aan de opvang van vluchtelingen, in het bijzonder die uit Oekraïne!

Ik streef ernaar om mezelf te blijven ontwikkelen en hou van nieuwe dingen leren. In 2021 ben ik gestart met een NLP-opleiding en sinds maart 2022 mag ik mezelf NLP Practioner noemen. Met deze bagage op zak heb ik me toegelegd op het geven van loopbaancoaching, ik ben gecertificeerd Impact Coach voor de training Het Passie Profiel en gecertificeerd voor de DISC- en Drijfverenanalyse (zie ook bij loopbaancoaching).

Voor mijn studie ben ik op mijn 19e uit het verre Limburg naar de Randstad gekomen en ik moet zeggen de Rotterdamse mentaliteit van niet lullen maar poetsen past heel goed bij mij! Tegenwoordig woon ik met man en 2 pubers in Berkel en Rodenrijs. Naast mijn werk ben ik bestuurslid van Ondernemend Lansingerland. Voor de NVP (een landelijk netwerk voor HR-professionals) geef ik interactieve workshops over HR-onderwerpen. Verder is muziek mijn grote passie; ik speel klarinet bij het Rotterdams Symfonisch Blaasorkest en ik ben een trouwe bezoeker van het North Sea Jazz festival. Voor een Indiase curry kan je mij ’s nachts wakker maken!

Heb je een vraag of opmerking?
Neem direct contact op