Loopbaancoaching

Baal je van je werk? Ga er als je er goed bij nadenkt eigenlijk elke dag met tegenzin naartoe? Twijfel je hierdoor aan jezelf en je capaciteiten? Niet doen! Misschien zit je in de verkeerde organisatie of op de verkeerde plek, of ben je inhoudelijk op je werk uitgekeken. Met Het Passie Profiel ontdek je waar je nou écht warm van wordt!

Wat wíl je eigenlijk? Wat past bij jou? Waar ben je goed in? En in welke organisatie ben jij op je best? Je kan wel wat bedenken, maar echt overtuigd ben je daar niet van. Lastig. En dat terwijl fijn werk heel bepalend is voor je loopbaan en geluksgevoel.

Nadat ik begin 2022 mijn NLP opleiding had afgerond ben ik gestart met het geven van loopbaancoaching. Hiermee maak ik gebruik van een supermooie tool, het Passie Profiel. Het Passie Profiel bestaat uit 5 online modules (die weer uit verschillende stappen bestaan) met verschillende opdrachten, een intake en 5 coachgesprekken (online of live). Je hebt steeds twee weken de tijd per module en  tijdens de coachgesprekken bespreken we waar je tegenaan loopt, of waar je moeite mee hebt. Je ontdekt stap voor stap waar je passie ligt en wat jouw unieke bijdrage is. Met het Passie Profiel krijg je (meer) inzicht in wie je bent en wat voor jou belangrijk is in het leven. Het gaat dus verder dan alleen je werk of je loopbaan, want pas als je weet wie je bent en wat voor jou belangrijk is kan je erachter komen welke baan het beste bij jou past. Je komt er achter:

  • Wat jouw unieke talenten & vaardigheden zijn;
  • Aan wie je jouw unieke bijdrage wil leveren;
  • Welk probleem of uitdaging van deze persoon/organisatie je wil oplossen of aan welke behoefte jij wil voldoen;
  • Op welke manier je dat zou kunnen gaan doen.
 

Ik streef ernaar om mezelf te blijven ontwikkelen en hou van nieuwe dingen leren. In 2021 ben ik gestart met een NLP-opleiding en sinds maart dit jaar mag ik mezelf NLP Practioner noemen. Met deze bagage op zak heb ik me toegelegd op het geven van loopbaancoaching, ik ben gecertificeerd Impact Coach voor de training Het Passie Profiel én gecertificeerd voor de DISC- en Drijfverenanalyse. 

Maak hier jouw afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek:

Heb je een vraag of opmerking?
Of wil je meer weten over loopbaancoaching?

Download hier de gratis studiegids

Vul de onderstaande gegevens in en dan stuur ik je de nieuwe studiegids voor loopbaanboaching. Geheel kostenloos

Gecertifceerd Impact Coach