Wat zeggen anderen?

“Dankzij PARREN HR zijn een aantal HR-zaken die al een tijd waren blijven liggen nu opgepakt. Met een verfrissende en deskundige blik heeft Inge bij RookGroep onder andere de arbeidsovereenkomsten in lijn gebracht met de geldende cao’s, het personeelshandboek geactualiseerd en geadviseerd over arbeidsrechtelijke zaken. Er is initiatief genomen om ook een aantal onderwerpen op te pakken die niet van te voren voorzien waren en ik werd steeds scherp gehouden om zaken ook af te ronden.”

Hewi Hoogendijk

Eigenaar RookGroep en Holland Werkt

“Ik heb samengewerkt met Inge tijdens haar tijd bij European Credit Partners. We waren beide externe partners van dit bedrijf. Inge deed het HR en ik het recruitment. We hebben veel contact gehad omtrent functieprofielen, sollicitatiegesprekken, contractonderhandelingen, aanname, planning, etc. Ik heb Inge leren kennen als een kundige, open en eerlijke vrouw met humor. Ze is sterk en direct in haar communicatie en komt haar afspraken na. Inge is verder betrouwbaar en fijn in de omgang. Ik kan Inge daarom zeker aanraden als HR professional en samenwerkingspartner!”

Machiel van Kranenburg,

Eigenaar Van Kranenburg Recruitment

“Met haar rustige en betrouwbare uitstraling is Inge een zeer gewaardeerde collega geweest bij het doorontwikkelen en professionaliseren van de HR-afdeling van ECP Nederland BV. Ook haar kennisniveau en motivatie om de HR projecten en werkzaamheden goed en nauwkeurig uit te voeren, waren voor deze opdracht van grote waarde. Naast haar gedegen professionaliteit is Inge als mens uiterst plezierig en warm in de omgang. Met veel plezier heb ik met Inge samengewerkt! ” 

Caroline van Halteren,

Eigenaar C-value