Wat doe ik?

Heb je het gevoel dat alles op jou neerkomt? Dat je werkdag gevuld is met allerlei dingen die eigenlijk niet jouw taak zijn waardoor je geen tijd hebt om met echt belangrijke zaken bezig te zijn? Ik zorg dat jij als ondernemer meer rust krijgt! Ik neem je de beslommeringen rond medewerkers uit handen en zorg dat deze gestructureerd worden zodat jij je kan concentreren op de core business!

Ik help jou uit de brand als het om personeel gaat; Je bent werkgever, bent lekker aan het groeien met je bedrijf en je kan wel wat hulp en advies gebruiken nu er steeds meer medewerkers bijkomen.  Kenmerk van mijn dienstverlening is mijn praktische en persoonlijke manier van werken. Ik zorg voor een kernachtig advies waar je direct mee aan de slag kunt. Mijn specialisatie is de in- door- en uitstroom van personeel.

Voor wie?

Ik zorg dat ondernemers op een eenvoudige, praktische en flexibele manier hun HR-zaken kunnen regelen. Mijn doelgroep zijn ondernemers in het MKB met 1 tot 60 medewerkers zonder eigen HR-afdeling die meer rust willen en inzien dat goed personeelsbeleid een positief effect heeft op de resultaten van hun bedrijf.

Hoe?

Ik kijk daarbij goed wat past bij de organisatie en wat de werkgever en de medewerkers belangrijk vinden zodat het resultaat altijd maatwerk is. Ik geef kernachtig en deskundig advies waarmee je meteen aan de slag kunt. Met Parren HR heb je de beschikking over een HR-expert precies op de momenten dat je er één nodig hebt!